Over ons

Wij zijn een jong bedrijf dat gevestigd is in de Kempen en dat al heel wat ervaring heeft op het gebied van toelevering van reclame -, promotie - en signalisatieartikelen aan signmakers. Door onze eigen productie en import kunnen wij u onze producten aan zeer scherpe prijzen aanbieden én garanderen we u bovendien een perfecte service en kwaliteit!!

Wij trachten zo snel mogelijk uw bestelling te leveren. Standaardproducten zijn leverbaar binnen de 10 dagen. Overige producten zijn leverbaar op aanvraag.
Voor dringende bestellingen kunnen wij steeds bekijken of wij u de bestelling sneller kunnen bezorgen.


Metalsign is Distributeur, verdeler en invoerder van :

Buiskoppelingen (ook wel genoemd buisklem, buisklemmen, buiskoppeling, koppeling koppelstukken en in het Engels tubeclamp, tubeclamps)
Aluminium buizen 42 en 48mm, gegalvaniseerde buizen of Steigerbuis 48 en 60 mm
Lightcircle reclameverlichting LED spots, LED verstralers op inox armsteunen en signspots
Koledo Posterbox LED modulles voor Reclamezuilen , lichtbakken en reclameverlichting in lichtkoof te plaatsen
MeanWell en Philips power LED drivers

Metalsign is fabrikant van :

Reclamezuilen ,vlaggenmasten , reclameverlichting , spandoekrekkers , Inox gevelbanieren vlak en haaks , inox baniermasten met kantelvoet of overschuifkoker , draaibaar galsysteem voor bestaande vlaggenmasten , gegalvaniseeerde stalen constructies met of zonder reclameverlichting , Frezen van V-groeven en freesletters uit Dibond ,Rynobond ,Redbond , Trespa , Forex ,enz…
Maatwerk van reclame constructies

Indien u niet beschikt over het nodige materiaal of vervoer voor het plaatsen of leveren van onze producten, kunnen wij u altijd onze diensten aanbieden.

Kwaliteit in zuilen, masten , constructies, panelen,...kortom ons hele gamma, daar gaan wij voor !!!